Onze klanten

Wij helpen onze klanten graag op weg naar de juiste noodverlichting

Als betrouwbare partner in noodverlichting helpen wij onze klanten graag op weg bij het maken van de juiste keuze in noodverlichtingsproducten.

Wij helpen direct. Bel ons (+31) (0)88-5008400 bij vragen. Wij zijn elke week van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar. Wij staan graag voor je klaar!

Bij noodverlichtingkopen ben je bij het juiste adres!

Ons assortiment past bij diverse klanten. Omdat elke klant anders is en andere behoeften heeft, hebben wij ons assortiment hierop ingedeeld. Wij hebben per klantgroep een overzicht gemaakt van producten die voor jouw werkgebied interessant zouden kunnen zijn.

Staat jouw doelgroep er niet bij, of komt het assortiment niet overeen met jouw vraag, neem dan graag contact met ons op. Voor elke situatie of vraag zoeken wij samen met jou een oplossing.

Een greep uit onze klantengroep:

Meer informatie ontvangen of ook klant worden?

Wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen? Wij gaan graag met je in gesprek! Neem contact met ons op om meer informatie te ontvangen. Wil je graag klant bij ons worden? Dat kan! Als je een account aanmaakt, kun je alle prijzen zien en een bestelling plaatsen. Je bestelling kun je eenvoudig volgen in je account.

Ik wil klant worden