LED noodverlichting bij Noodverlichtingkopen.be

Noodverlichtingkopen.be heeft voor iedere toepassing passende noodverlichting. In ons assortiment zijn armaturen met verschillende functies, noodverlichting accu's, connectoren, pictogrammen, TL lampen en modules & inverters van verschillende merken te vinden. Voor elke behoefte kan u bij ons terecht, of u nu op zoek bent naar goedkope noodverlichting of gaat voor een uitstekende kwaliteit. Bijna al onze noodverlichting artikelen worden uit voorraad geleverd, het zal dus zelden voorkomen dat een product niet leverbaar is. Noodverlichtingkopen.be werkt onder andere samen met Taurac, Createch, HBI en Hertek, dit zijn vooraanstaande merken die u nooit in de steek zullen laten.

Wie bieden u twee soorten lichtbronnen aan als het gaat om opbouw en inbouw noodverlichting.

LED noodverlichting voordelen

LED verlichting is sterk in opkomst in noodverlichtingsarmaturen. De LED technologie brengt namelijk enkele sterke voordelen met zich meer ten opzichte van de fluorescentie. Wij adviseren u te kiezen voor LED noodverlichting vanwege de duurzaamheid en energie zuinigheid.

Efficiëntere lichtbron

LED is in tegenstelling tot fluorescentie een puntlichtbron. Het licht wordt efficiënt verspreid door de lenzen en reflectors. LED haalt eenvoudiger de gewenste luminantie vergeleken met fluorescentie. Daardoor kan het armatuur gedimd worden. Het voordeel van het dimmen van LED is dat het niet alleen de levensduur, maar ook het energieverbruik ten goede komt.

Uw LED noodverlichting eenvoudig online bestellen bij Noodverlichtingkopen.be

Wanneer u de geschikte noodverlichting producten hebt gevonden kan u deze zeer gemakkelijk bestellen bij ons. Wij beschikken over een snelle bezorgservice en veel van onze producten zijn op voorraad.
Als u niet tevreden bent over een van onze producten krijgt u zonder veel gedoe uw geld teruggestort. U kan bij ons terecht voor alle vragen wat betreft onze service op producten, wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail of chat.Even geduld...