Verzending Noodverlichtingkopen.be

Levertijd van uw bestelling

Heeft u vóór 15:00 uur een bestelling geplaatst en afgerekend met creditcard of Mistercash / Bancontact (BE), dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden (indien voorradig). In alle overige gevallen zullen wij u op de hoogte houden van de status van uw bestelling. UPS bezorgt de bestellingen van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur. Als u een eigen vervoerder wilt inschakelen of wilt afhalen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ander afleveradres?

Uw bestelling laten bezorgen op een ander afleveradres dan uw eigen adres? Geen probleem. U kunt het afleveradres tijdens het bestelproces aanpassen. Heeft u een account bij ons? Wanneer u ingelogd bent, kunt u meerdere afleveradressen aanmaken en tijdens het bestelproces het juiste adres kiezen. Een online account bij onze webshop kan u veel tijd besparen bij het bestellen.

Track&Trace

Wanneer uw bestelling verzonden is ontvangt u van ons een e-mail met een track&trace nummer van UPS. U kunt op de UPS website zien wanneer uw bestelling geleverd gaat worden. Bent u niet aanwezig op het tijdstip van aflevering? UPS zal een notitie achterlaten en de volgende werkdag weer bij u langskomen.
Heeft u een verkeerd pakketje ontvangen of mist u een pakket? Neem contact met ons op en wij zullen het probleem zo snel mogelijk verhelpen.

Bezorgkosten

Wij versturen orders met een orderwaarde boven de €15,- (excl. BTW) gratis naar 1 adres in Nederland of België. Onder de €15,- (excl. BTW) berekenen wij €9,00 naar 1 adres in Nederland en €10,- naar 1 adres in België.

Even geduld...