Assortiment

Decentrale noodverlichting

Wanneer kies je voor decentrale noodverlichting?

Dit type armatuur wordt veel op de Nederlandse en Belgische markt toegepast. Decentrale noodverlichting heeft een accu in de behuizing van het armatuur. Het armatuur kan op iedere locatie gemonteerd worden, zolang er maar stroomtoevoer is. Bij het uitvallen van de stroom zal het armatuur op de interne batterij overschakelen. Een gedeelte van deze armaturen kan ook ingezet worden als vluchtwegaanduiding.

Als specialist in noodverlichting bieden wij een breed assortiment in noodverlichtingsarmaturen van diverse merken als Taurac, HBI en Hertek. Je kunt de keuze maken uit vluchtrouteaanduiding decentraal, vluchtrouteverlichting decentraal of een combinatie van vluchtrouteaanduiding en -verlichting decentraal.

Hoe maak je de juiste keuze? Het armatuur moet passen bij de doelstelling van het gebruik; ga je een vluchtroute aanduiden, verlichten of allebei?

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Ons team van noodverlichtingsspecialisten staat klaar om je te helpen! Neem dan even contact met ons op via (+31) (0)88-5008400, info@noodverlichtingkopen.nl of via de chat.