Bestel nu bij noodverlichtingkopen.be


Accupack noodverlichting kopen

Noodverlichting is essentieel in een situatie van paniek en chaos, mensen kunnen met behulp van deze verlichting snel en veilig het gebouw verlaten. Wanneer de netspanning in het gebouw wegvalt wordt automatisch overgeschakeld naar de noodverlichting. De noodverlichting armaturen zijn aangesloten op de netspanning, dit zorgt ervoor dat de accupack in de armatuur opgeladen blijft. Noodverlichtingkopen.be biedt u diverse soorten noodverlichting accu's aan en helpt u de oplossing te vinden voor uw toepassing.

Accupack voor noodverlichtingarmatuur

Wij verkopen accupacks in de volgende merken:

De accupacks voor noodverlichting zijn verkrijgbaar in verschillende soorten chemie: NiMH en NiCD, voltage, amperage en type. Noodverlichtingkopen.be levert onder andere de volgende types:

  • 1/2 D cel is leverbaar in NiCd accupack samenstelling
  • 4/3 A cel is leverbaar in NiMH accupack samenstelling
  • 7/5 SC cel is leverbaar in NiMH accupack samenstelling
  • A cel is leverbaar in NiMH accupack samenstelling
  • AA cel is leverbaar in NiMH en NiCD accupack samenstelling
  • AAA cel is leverbaar in NiMH accupack samenstelling
  • C cel is leverbaar in NiCd accupack samenstelling
  • D cel is leverbaar in NiCd accupack samenstelling
  • Sub C cel is leverbaar in NiMH en NiCD accupack samenstelling

Accupack van Taurac

Het merendeel van ons assortiment bestaat uit noodaccu´s van het merk Taurac. Dit is een vooraanstaand merk dat zich al meerdere keren bewezen heeft in de wereld van accu´s en batterijen. Noodverlichtingkopen.be garandeert u tot wel 4 jaar op een autonomietijd van 1 tot 3 uur. Een noodverlichting accupack van Taurac is zeer betrouwbaar, dit is onder andere bewezen met de testen waar de internationaal erkende norm IEC61951-1 werd aangehouden. Een noodverlichting accupack van Taurac is geschikt voor hoge temperaturen.

Uw noodverlichting accupack eenvoudig bestellen bij Noodverlichtingkopen.be

Wanneer u de geschikte noodverlichting accu hebt gevonden kun u deze zeer gemakkelijk bestellen bij Noodverlichtingkopen.be. Wij beschikken over een snelle bezorgservice en veel van onze producten zijn op voorraad. Bekijk ook eens ons complete overzicht van opbouw noodverlichting en inbouw noodverlichting.
Als u niet tevreden bent over een van onze producten krijgt u zonder veel gedoe uw geld teruggestort. U kunt bij ons terecht voor alle vragen wat betreft onze service op producten, wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail of chat.


Even geduld...